Nyhetsutskick 18-2

Louise finslipar Lättklinkerbetongs processer!

Ett processtyrt arbetssätt ligger till grund för många företag. Lättklinkerbetong är inget undantag. För oss innebär ett arbete med processer också ett arbete för kundens bästa. Vi tar pulsen på vår KMA-medarbetare Louise som brinner för processutveckling.

Det sitter i väggarna

En vägg måste uppfylla många krav och önskemål då den ska vara både funktionell och samtidigt estetisk. Ska det vara en bärande, isolerande, putsad eller tapetserad vägg? Ska det finnas fönster och dörrar? Vad som är säkert är att väggen ska hålla en god kvalitet och vara tillverkad i ett hållbart byggmaterial.

Ett mångsidigt bjälklag

Med spännvidder upp till sex meter och ett utförande i tre olika varianter, kan vi erbjuda ett av marknadens mest flexibla bjälklag. Bjälklaget är mångsidigt både vad gäller utförandet och de många användningsområdena. LK Bjälklag kan användas från golv till tak i alla typer av byggprojekt.

Villa på Resö - Vi monterar en komplett värmekällare

I denna filmen får vi följa arbetet med att montera en källarvåning till en villa. Lättklinkerbetong monterar en komplett värmekällare på endast fyra dagar.

Projekt i fokus

Assistenten, Sundbyberg

Till ett flerbostadsprojekt i Sundbyberg i norra Stockholm levererar och monterar vi väggelement.

Villa, Billdal

Till en två-våningsvilla samt garage i Billdal har vi levererat väggelement.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.