Nyheter

Ett mångsidigt bjälklag

Med spännvidder upp till sex meter och ett utförande i tre olika varianter, kan vi erbjuda ett av marknadens mest flexibla bjälklag. Bjälklaget är mångsidigt både vad gäller utförandet och de många användningsområdena. LK Bjälklag kan användas från golv till tak i alla typer av byggprojekt.

Louise finslipar Lättklinkerbetongs processer!

Ett processtyrt arbetssätt ligger till grund för många företag. Lättklinkerbetong är inget undantag. För oss innebär ett arbete med processer också ett arbete för kundens bästa. Vi tar pulsen på vår KMA-medarbetare Louise som brinner för processutveckling.

Det sitter i väggarna

En vägg måste uppfylla många krav och önskemål då den ska vara både funktionell och samtidigt estetisk. Ska det vara en bärande, isolerande, putsad eller tapetserad vägg? Ska det finnas fönster och dörrar? Vad som är säkert är att väggen ska hålla en god kvalitet och vara tillverkad i ett hållbart byggmaterial.

Därför är Lättklinkerbetong vassa på elementtransporter

Cirka 1600 lass betongelement lämnar årligen fabriken i Ucklum för leveranser till byggarbetsplatser i Sverige och Norge. Ett arbete som kräver både välplanerad logistisk och bra transportfordon. Vi har hela paketet!

LK Bjälklag

Behöver du ett bra underlag att bygga vidare på? Att bygga med bjälklag från Lättklinkerbetong har många fördelar. Med en spännvidd på upp till sex meter får du en friare planlösning. Produkten är flexibel och används med fördel som mellanbjälklag i villor, golvbjälklag till krypgrunder och övriga konstruktioner där betongbjälklag är pass...

template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boyta
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.