Vi levererar till Myresjöhus

Lättklinkerbetong har skrivit ramavtal med Myresjöhus AB för leverans av väggar till alla kommande suterränghus.

Avtalet innebär att Myresjöhus köper alla motfyllda väggar till sina husleveranser, av Lättklinkerbetong AB. Detta gäller samtliga hus med suterrängvåning som levereras i Sverige. Uppskattningsvis är det ca 20 hus per år som kommer att byggas av Myresjöhus, som numera ingår i koncernen BWG Homes.

De främsta anledningarna till att Myresjöhus önskar ett avtal är att Lättklinkerbetong AB levererar en bra produkt med hög leveranssäkerhet, och att underlätta sin egen inköpsprocess.
Lättklinkerbetong och Myresjöhus har tillsammans utarbetat ett standardförfarande som tillämpas vid förfrågan/offert/beställning som effektiviserar inköp/leverans hos båda parter.
Ramavtalet löper tills vidare.

”Vi på Lättklinkerbetong är glada över att få förtroendet av Myresjöhus och ser fram emot att tillsammans få vidareutveckla och effektivisera dels våra leveranser av suterrängväggar, men även samarbetet med Myresjöhus. Vi anser att den här typ av leveranser är ett mycket bra komplement till våra flerbostadhusprojekt som regelbundet belägger vår fabrik. Att det dessutom är tillverkning av källarväggar som Lättklinkerbetong AB en gång grundades för, gör det extra roligt att bibehålla den traditionen inom företaget., säger Mathias Hult, säljare på Lättklinkerbetong AB.

Läs även

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.