Nya och gamla bekantskaper på Bygg Reis Deg 2015

I oktober deltog Lättklinkerbetong i den årliga Bygg Reis Deg utanför Oslo, Norge. En mässa där företag inom bygg, anläggning och hem är representerade under fyra dagar.

I snitt besöktes mässan av ca 10.000 besökare per dag. Ett bra deltagande, tycker Mathias Hult från oss på Lättklinkerbetong, som medverkade under dessa dagar.

Mässan besöktes främst av norrmän men även en hel del svenskar. I vår monter hade vi en besökare som kommit ända från Tromsø i Nordnorge.

Det är viktigt för oss att ställa ut på denna mässa, då vi får möjlighet att träffa våra kunder som vi oftast annars bara pratar med via telefon eller mail, säger Mathias. Intresset var högt i vår monter, och under mässans fyra dagar träffade vi många av våra kunder som stannade till och hejade. Även en del nya kontakter knöts, och vi fick många projektförfrågningar med oss hem, fortsätter Mathias.

Det största intresset och flesta frågorna kretsade kring våra bjälklag och diskussioner om hur långa spännvidder vi kan leverera.

Även om den största delen av besökarna är privatpersoner som ska bygga villa samt mindre byggföretag som bygger villor och parhus, fanns ett stort intresse för våra kompletta betongstommar till flerbostadshus. I det stora hela var det en trevlig och givande mässa med många nya och gamla bekantskaper, tycker Mathias.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.