Lättklinkerbetong levererar till BO MINI

Under våren 2016 påbörjades byggandet av JSBs första Kombohus Mini. Kombohus Mini, som likt Kombohus Bas är en del av SABOs koncept, går under namnet BO MINI.

Tanken bakom Kombohus Mini är att skapa små yteffektiva lägenheter som passar utmärkt till bland annat en- och tvåfamiljshushåll, unga som söker sin första bostad och äldre som vill flytta från villan. Helt enkelt den som söker en mindre lägenhet med smarta lösningar för alla utrymmen. Antalet lägenheter i Kombohus Mini fördelas mellan ettor och tvåor på max 45 kvm. Antalet våningsplan kan variera från olika projekt.

Det första BO MINI-projektet ligger i Hunnebostrand i Sotenäs i Bohuslän. Det är ett tvåvåningshus med totalt 16 en- och tvårumslägenheter. Projektet beräknas vara klart för inflyttning under sommaren 2016.

Lättklinkerbetong levererar och monterar sedan tidigare väggarna till JSB Kombohus Bas, Trygga Boendet, och är den självklara leverantören även till BO MINI. Till projektet i Hunnebostrand levererar vi ytterväggar och innerväggar samt lägenhetsskiljande väggar.

Läs även

Kombohus BO MINI

Tillsammans med JSB och SABO bygger vi nyckelfärdiga flerbostadshus.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.