Det första Kombohus BO MINI är invigt

JSBs första Kombohus Mini, BO MINI, invigdes i Hunnebostrand i mitten av september.

Det är Sotenäsbostäder som har byggt ett 2-våningshus om totalt 16 lägenheter i centrala Hunnebostrand. Huset ska användas som ett trygghetsboende, vilket det finns ett stort behov av i kommunen. Det finns ett uttalat krav att de som flyttar in ska vara minst 70 år. Inflyttning är från och med 1 oktober.

Mats Abrahamsson, kommunstyrelsens ordförande i Sotenäs kommun, klippte bandet och därefter blev det fri visning av lägenheterna. 

Intresset för det nya huset var stort och det kom många besökare till invigningen, såväl byggare, kommunfolk och representanter från media som potentiella boende.

Mattias Jakobsson, VD för Sotenäsbostäder säger att konceptet som Kombohus Mini står för, med färdigprojekterade hus, är precis vad som behövdes. Det är en effektiv produktion av moderna bostäder med hög standard till ett bra pris.

Kombohus Mini från JSB, BO MINI, innebär nyckelfärdiga och standardiserade ettor på 35kvm och tvåor på 45kvm.Lättklinkerbetong levererar alla väggar till husen, både innervägg och yttervägg. Väggarna levereras med ingjutna eldosor och elrör. Även fönster är färdigmonterade i väggelementen. 

Läs även

Kombohus BO MINI

Tillsammans med JSB och SABO bygger vi nyckelfärdiga flerbostadshus.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.