Kompetens och utveckling

Som medarbetare hos oss får du chans att vidareutvecklas i ditt arbete. Vi uppmuntrar engagemang och initiativförmåga. En avgörande faktor för vårt bolags framgång är att ha engagerade och yrkeskunniga medarbetare. Går det bra för dig, går det bra för oss.

Mål & Utvecklingssamtal

Som ett komplement till de dagliga kontakterna erbjuder vi våra anställda regelbundna kompetens- och utvecklingssamtal. Dessa samtal syftar till att diskutera tankar, idéer och synpunkter i samband med Lättklinkerbetong och Peabs visioner, mål och förväntningar samt eventuella behov av utveckling för att kunna nå uppsatta mål.

Kompetensutveckling

Kompetensutveckling genom utbildning är ett sätt för våra medarbetare att förbättra möjligheterna att ta större ansvar och mer komplexa arbetsuppgifter inom koncernen. Det ger även möjlighet att växa som individ på det personliga planet.
Som enskild medarbetare föreligger ett egetansvar att aktivt ta del i kompetensutveckling och samtidigt ställa krav på utveckling, vare sig det är utbildning eller lärande i arbetet.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.