Jobba hos oss

Lättklinkerbetong tillverkar prefabricerade betongelement till stora och små projekt. Med kunden i fokus, levererar och monterar vi kundanpassade helhetslösningar med väggar, bjälklag och grunder. Vi följer branschen på nära håll och gör kontinuerligt satsningar för att effektivisera och utveckla företaget.

Genom konstruktiv kommunikation skapar vi affärer och samarbete. Våra kunders och medarbetares förväntningar är vår ledstjärna.

Hos oss på Lättklinkerbetong finns flera olika yrkesroll både inom adminstration såväl som inom produktion och montage. Exempel på tjänster du finner hos oss är säljare, konstruktörer och CAD-ritare, produktionsmedarbetare, montörer, planerare och logistiker.

Våra medarbetare är nyckeln till framgång!

Bli en av oss!

Här hittar du lediga jobb hos oss.

Grundläggande värderingar

På Lättklinkerbetong har vi en företagspolicy i enlighet med Peabs kärnvärden och grundläggande värderingar som vi arbetar utifrån. Peabs kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga - JUPP - är grunden för varumärket Peab och därmed även Lättklinkerbetong. Det är viktigt att alla inom koncernen aktivt arbetar med kärnvärdena som m...

Kompetens och utveckling

Som medarbetare hos oss får du chans att vidareutvecklas i ditt arbete. Vi uppmuntrar engagemang och initiativförmåga. En avgörande faktor för vårt bolags framgång är att ha engagerade och yrkeskunniga medarbetare. Går det bra för dig, går det bra för oss.

Förmåner och hälsa

Bra hälsa och välmående är en förutsättning för ett starkt företag. Mår medarbetarna bra återspeglas det på ett positivt sätt i arbetet. Vi uppmuntrar initiativ till aktiviteter som hjälper till att skapa hälsa, trivsel och gemenskap.

Kontakta oss för mer information

Karolina Sjöqvist

Personalchef

Jenny Everlid

Personalassistent

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.